AWT skozi številke

AWT je vodilni distributer blaga za široko potrošnjo, ki posluje na trgih Slovenije, Hrvaške, Srbije, Makedonije in Bolgarije.

držav Države
prodajnih ekip Prodajni timovi
distribucijskih centrov Distributivni centri
prodajalcev Prodajalci
dostavnih mest Dostavna mesta

Številne blagovne znamke, ki jih distribuiramo so vodilne v svojih kategorijah: od čokolade in testenin do hrane za hišne ljubljenčke vse do sredstev za čiščenje in toaletnega papirja.
Pokrivamo vse tržne segmente- mednarodne in lokalne verige in samostojne trgovine v celotni državi. Imamo specializirane prodajne ekipe za bencinske postaje in HoReCa kanal.
Naši izdelki se prodajajo v trgovinah za hišne ljubljenčke, kioskih, lekarnah, pristaniščih, frizerskih salonih in samopostrežnih aparatih.

 

Poskrbimo, da vsak izdelek ob pravem času in na pravem mestu poišče svojega kupca.

AWT Slovenija

PRODAJA

Naša prodajna ekipa pospeševalcev prodaje, vsak dan, na terenu skrbi, da so vsi naši izdelki vedno na policah.

LOGISTIKA

Naša logistika dnevno pripravi več kot 2.400 palet v več kot 35.000 kvadrata skladiščnega prostora in dostavi blago na več kot 6.000 lokacij skozi leto.

MARKETING

Marketinška ekipa skrbi za naše blagovne znamke on pripravlja konkurenčne in privlačne ponudbe za trgovce in končne potrošnike.

IT PODPORA

Da bi zagotovili visok nivo naših uslug, uporabljamo sodobno tehnologijo, skupaj s programi za prodajo in spremljanje blaga, optimiziranje dostavnih poti in poročanje.

FINANCIRANJE

Dolgoletne izkušnje naše finančne ekipe omogočavajo usluge financiranja in podpore, ter 100% prevzemanje tveganja plačil.

 

Naše prodajne ekipe pokrivajo vsa prodajna mesta od velikih trgovskih verig do majhnih trgovin v soseski.

Kariere

Uspeh AWT Trgovine temelji na znanju naših zaposlenih, njihovi organizaciji, predanosti in ekipnem delu.

Od naših prihodnjih  zaposlenih pričakujemo, profesionalnost, odgovornost in motivacijo za delo in nadaljnje razvijanje znanj in veščin. V kolikor želite postati del naše skupine se lahko prijavite na eden od aktualnih razpisov ali nam  pošljete prošnjo na elektronski naslov: info@awtgrupa.com

Prošnja za zaposlitev

Partnerji

Naši partnerji so proizvajalci vodilnih blagovnih znamk. Njihove izdelke implementiramo na trg in nenehno razvijamo njihovo ponudbo.

 

Našo kakovost so prepoznali številni proizvajalci na eni strani in trgovske verige na drugi. Ponosni smo, da z večino od njih vzdržujemo dolgoletne partnerske odnose

Trgi

AWT posluje V Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Makedoniji in Bolgariji. Za izbor države kliknite na sliku mesta.